D:E:R hurtiglån

D:E:R er en af de rigtig store låneudbydere i Danmark, og ønsker man et hurtigt lån, er dette et rigtig godt bud på en fornuftig udbyder. Firmaet har eksisteret i Norden i over 10 år, og er en låneudbyder som har tænkt sig at blive. Hos D:E:R kan man ikke udelukkende låne penge, men faktisk også købe ting og afdrage på dem. Dette er blandt andet elektronik og hvidevarer. D:E:R lån ejes faktisk den store Leasy koncern, som du nok kender fra tv’et. Lånene som de to firmaer udbyder, minder derfor også ret meget om hinanden.

D:E:R tilbyder som udgangspunkt lån til alle slags mennesker, som ønsker at skaffe penge både sikkert og hurtigt. Minimums beløbet for lån hos udbyderen er 5.000 kr. og du kan låne helt op til 50.000 kr.

Hos DER lån kan du stifte uden sikkerhed, og dette er en af de rigtig store fordele ved at stifte lån ved netop dette firma. Hvad er et lån uden sikkerhed så? At låne penge uden sikkerhed betyder ganske simpelt, at man ikke hæfter personligt for sit lån, og ikke skal stille sine personlige ejendele (som eksempelvis bil, hus, båd osv.) som sikkerhed for at lånet bliver betalt tilbage. Netop denne type lån er rigtig attraktiv for mange, da det giver en hvis tryghed og frihed, i og med at man ikke kan risikere at skulle af med alle sine ejendel, hvis man står i den uheldige situation ikke at kunne betale lånet tilbage. Dette er meget anderledes end hvis man eksempelvis skulle stifte lånet i banken, da man for det første ikke her ville kunne få et hurtiglån, og for det andet skulle låne MED sikkerhed.

Hos D:E:R kan man desuden på helt egene hånd bestemme hvor hurtigt man vil afdrage lånet, da løbetiden på netop dette selv kan bestemmes. Dette er dog indenfor 24 og 60 måneder.

Ligesom hos alle andre låneudbydere, er der en vis række krav for at kunne stifte et hurtig lån hos D:E:R. Grunden til at de forskellige firmaer som udsteder lånene ønsker oplysninger om dig, er for at vide om du er kreditværdig, og for at vide om du reelt set er den person som du udgiver dig for at være.

Disse krav skal være opfyldt for at kunne stifte et lån hos D:E:R

  • Du skal være fyldt 20 år

Dette er et relativt blidt krav, da mange andre hurtiglåns udbydere kræver at du er helt op til 23 år gammel, før de gider at udstede lånet.

  • Du ikke står registreret i RKI

Dette er almen kutyme hos stort set alle udbydere af lån. Er man medlem af RKI kan det generelt være rigitg svært at få stiftet et lån.

  • Du skal kunne dokumentere din indtægt

En af de væsentligste årsager til at du skal kunne gøre dette er, at udbydere vil kunne vide sig sikker på at du betaler lånet tilbage. Dette kan let klares ved at du sender din lønseddel, eller din årsopgørelse via email til dem.

Alt i alt kan vi konkludere at D:ER, med deres lave renter, klare og overskuelige retningslinjer og gode ansøgningsforhold, er en af de bedste hurtiglåns udbydere i Danmark.

Se desuden den store oversigt over hurtig låns udbyder som Hurtiglaansguiden.dk har lavet: Oversigt over hurtig lån.