Få et reelt lån uden kredit check hos BBB Akkrediterede Online Långivere

Faa et reelt laan uden kredit check hos BBB Akkrediterede Online Laangivere

Ikke-traditionelle långivere, vildleder sommetider låntagere når de tilbyder reelle lån uden kredit check. Når långivere fremsætter et sådant tilbud, udsætter de sig for at blive kontrolleret af Federal Trade Commission (FTC) og ender nogle gange med med at stå over for nogle ekstreme juridiske udfordringer. Ligeledes ender långivere der vildleder deres potentielle låntagere, ofte med en langt fra tilfredsstillende ratings fra Better Business Bureau (BBB), på grund af antallet af klager og den negative feedback de får.

Alternativer til reelle lån uden kredit check bør overvejes.

Der er faktisk mange af de långivere der er tilgængelige online, der tilbyder reelle lån uden kredit check, men disse er som regel forskuds- eller lønningsdag typen. For ethvert større lån, er lån uden kredit check dybest set et falsk incitament. For at få et reelt lån uden kredit check, skal du checke BBB lister over online firmaer der tilbyder medunderskriver lån. Her er nogle skridt at følge for at få et reelt lån uden kredit check.

Trin et: Find din medunderskriver

Det vanskeligste skridt i processen er at finde en pålidelig person der har lønnet beskæftigelse, og som har en bedre kredit historie. Denne person bør gøres opmærksom på, at hvis du af en eller anden grund misligholder lånet, vil han eller hun være ansvarlig. Du bliver også nødt til tage et ansvar og overbevise din medunderskriver om at du også er pålidelig.

Din medunderskriver kunne være din ægtefælle, eller en anden som er interesseret i at hjælpe dig gennem en økonomisk hård tid. Det beløb du modtager vil være afhængig af tilliden til din medunderskriver. Det skal bemærkes, at hvis du har en betydelig sikkerhed. Såsom fast ejendom, aktier og obligationer, eller endda en nyere bil, kan du undlade at finde en medunderskriver hvis du er villig til at stille disse værdier som sikkerhed for lånet.

Faa et reelt laan uden kredit check hos BBB Akkrediterede Online Laangivere-

Trin to: Se dig grundigt for

For at finde den bedste rente og løbetid, bliver du nødt til at se dig om flere steder. Start med BBB Akkrediterede Långivere, som du kan finde på de online lister bureauet udbyder. Du bør aldrig betale forskudsgebyr, normalt kaldt forud godkendelsesgebyr, ekspeditionsgebyr eller konsultationsgebyr. Sommetider er de ulovlige, sommetider er de en måde at få flere penge ud af dig. Velrenommerede långivere opkræver ikke disse gebyrer.

Du kan også find online mæglere, der ved hjælp af dine generelle informationer, vil foretage en søgning for dig, for at finde långivere der kan låne dig penge, baseret på dit ønskede lånebeløb, rentesatser, og tilbudte tilbagebetalings vilkår. Du kan eventuelt også surfe internettet efter finansielle forums, for at se hvilken erfaring andre låntagere har med visse långivere.

Trin tre: Diskuter priser og vilkår

Når du har besluttet dig for et par långivere, er det på tide at gå ind i alvorlige drøftelser angående rentesatser og tilbagebetalings vilkår. Du vil allerede have udarbejdet et budget, så du har en god ide om hvor meget du har råd til at betale hver måned. Du ønsker selvfølgelig at finde den laveste mulige rente, og du skal have tilbagebetalings vilkår der er komfortabel for din økonomiske situation.

Lad være med at beskæftige dig med långivere der agerer som om de gør dig en tjeneste fordi du har en dårlig kredit historie. Det er dig der gør dem en tjeneste, ved at bringe din forretning til dem. Hvis en långiver ikke er villig til at forhandle eller gå på kompromis med hensyn til de væsentlige punkter i lånet, skal du ikke forhaste dig og tage lånet alligevel. Undskyld høfligt dig selv fra forhandlingerne og informer långiveren om, at du har brug for ekstra tid til at overveje deres tilbud.

Mød dine forpligtelser.

Leave a Reply

Top