Ferratum

Dette firma er en udbyder af lån online, og har sparet rigtig mange besværligheder væk, hvilket gør processen for at få et lån relativ kort. Dette er meget anderledes end hvad du vil opleve i din egen bank, hvis du skal stifte et lån der, da de har brug for ekstrem mange oplysninger om dig, og i visse tilfælde faktisk skal vide præcis hvilke ting du har tænkt dig at købe for de lånte penge.

Ferratum tilbyder hurtig lån i hele Danmark, og disse kan tages selv via din telefon. Der kan både stiftes kviklån og smslån hos udbyderen, og dette foregår på rigtig hurtig vis. Ferratum tilbyder lån helt ned til 500 kr. og op til 6.000 kr. Der er ikke ret mange udbydere af lån, som tilbyder dig at låne så lave beløber, oh dette gør netop Ferratum lidt specielle. I og med at lånene er rimelig lave, er der større chance for at du bliver godkendt af udbyderen, og det at få stiftet et lån tager dermed også kortere tid. Du slipper samtidig for at skulle stille sikkerhed i dine personlige ejendele når du skal stifte lånet, og skal dermed ikke være bange for at miste dine ting, hvis du risikerer ikke at kunne betale det hurtige lån tilbage.

Hos Ferratum kan du sende en SMS låneansøgning, som du vil få svar på i løbet af samme dag, eller næste bankdag. Bliver lånet godkendt, vil pengene blive overført til din konto i løbet af 1-2 dage. Du kan også udfylde en låneansøgning online, og på samme måde modtage dine penge i løbet af et par dage.gladferratum

Som vi også beskrev længere oppe i teksten, er det ikke ret store lån man kan modtage hos Ferratum, men dette er også hele konceptet bag de hurtig lån som firmaet udsteder. I og med at beløbene er lidt lavere end gennemsnittet, er chancen for at få bevilget lånet også højere end gennemsnittet. Lånene skal være nemme for alle at få fat i og dette kan netop lidt sværere , hvis det handler om mere end 10.000 kr. På Ferratums hjemmeside, kan du se præcis hvor meget du i sidste ende kommer til at betale for dit lån og dette gør selve låneprocessen let og overskuelig. Ligesom med alle andre udbydere af lån, stilles der nogle krav til dig som forbruger for at firmaet vil udstede et lån til dig.

Disse krav skal opfyldes for at Kvikautomaten vil bevilge dit lån:

  • Du skal være fyldt 23 år

For at Kvikautomaten vil tage imod din låneansøgning og gennemse den, skal du være fyldt 23 år. Gennemsnittet for aldersgrænsen er ca. 21 år, så dette er noget højere end hos de andre udbydere. Er du tilgengæld fyldt 23, er det jo ikke et problem.

  • Ingen Ribers Kredit Informations registrering

Kvivkautomaten udsteder ikke lån til folk, der er medlem af RKI.

Er man allerede fyldt 23 år, og er man ikke registreret i RKI, er der ikke ret mange krav som ellers skal tages højde for. Kvikautomaten udsteder gode, stabile og hurtige lån, og er et rigtig godt alternativ for folk der er fyldt 23.

Firmaes kontaktinformationer kan du finde nedenfor.

Kvik Automaten ApS
Omøgade 8, 2. sal
2100 København Ø

Hurtiglaansguiden.dk har lavet en oversigt over de bedste lånemuligheder i Danmark. Se dem her og find det lån som passer til dig.