Kliklån

Dette er en relativ ny låneudbyder på det danske marked, hvis man eksempelvis sammenligner dem med D:E:R eller Leasy. Men dette skal man dog ikke udelukkende vurdere virksomheden ud fra, da dem som har etableret den, faktisk er selveste D:E:R.

Hos Kliklån er selve registreringen som låneansøger rimelig nem, og tager ikke ret lang tid. Du kan låne mellem 5.000 og 40.000 kr. og selv bestemme om lånet skal strække sig mellem 24 til 72 måneder. Ligesom hos udbyderens konkurrenter, kan en låneansøgning laves på deres hjemmeside. En af de rigtig gode ting ved Kliklån er, at der ikke skal udfyldes ret mange informationer, og dette er for mange en bekvem ting. Når du er blevet godkendt til lånet vil du modtage din udbetaling indenfor relativ kort tid.

Efter at du har indsendt din ansøgning hos Kliklån, vil de foretage en individuel kreditvurdering, og her vil de fastlægge hvilken rente dit lån vil have. Dette kan ligge mellem 9,9 og 26,08%. For at få adgang til låneaftalen, kræver Kliklån at man signere med sit NemID. Når først man er inde på låneaftalen, skal man godkende den og så snart man har gjort dette, vil pengene være klar til overførsel til din konto. Overførslen sker sammen dag som lånet godkendes, eller senest dagen efter.laanhoskliklån

En ting som generelt er rigtig smart ved hurtig lån er, at man ikke stille sine personlige ejendele som sikkerhed når man foretager lånet. Dette betyder at man ikke skal være bange for at miste sine egne personlige ejendele, hvis man skulle komme ud for ikke at kunne betale det lån som man stifter. Dette er for de fleste rigtig betryggende, da man dermed kan være sikker på ikke at miste det man virkelig holder af.

Der er en del ting som skal overholdes for at man kan stifte et lån, men lige præcis Kliklån er rimelig nemme at have med at gøre.

Dette skal være opfyldt hos dig, for at du kan få bevilget et lån hos Kliklån:

  • Du skal være fyldt 20 år

Ligesom hos stort set alle andre låneudbydere, skal du være fyldt 20 år for at kunne modtage et lån fra Kliklån

  • Du må ikke have med RKI at gøre

Hvis man er registreret i RKI, vil Kliklån ikke udstede et lån til dig, da de vurderer dig til at være ikke kreditværdig.

Der er ikke ret meget man skal opfylde for at kunne få et lån, og dette gør det ekstremt nemt at have med at gøre. Kliklån er en ny koncern men de folk der står bag det, har mage års erfaring i branchen, og man kan derfor roligt stifte et lån hos dem.

Kontaktoplysninger:

Kliklån
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

På forsiden kan du også se andre hurtiglåns muligheder.