Leasy lån

Leasy er en af de mest kendte firmaer som udsteder forbruger lån i Danmark, og faktisk det meste af Norden. Firmaet er en meget velkendt låneudbyder, som på månedlig basis udsteder flere 100 lån. Er man ude efter et sikkert, stabilt og kendt alternativ er Leasy helt klart en af de firmaer man skal have med i overvejelserne. Som du nok selv har set i TV reklamerne tilbyder Leasy køb af elektroniske produkter, og tilbyder finansiering af dette. Disse slags lån/afdrag er de også mest kendt for, men bag købet af elektronikken, og selve finansieringen af det produkt man køber, er der netop et lån, og det er dette som Leasy er rigtig god til. Firmaet har stor erfaring indenfor området, har gjort det i mange år og behandler deres kunder rigtig godt.

Leasy tilbyder kontant lån fra 5.000 kr til 25.000 kr. og selve ansøgningen til lånet kan gøres let og hurtigt via deres hjemmeside.minilaanleasy

Der er mange fordele ved at stifte et kontant lån, frem for et lån hos sin egen private bank. En af de største fordele ved det, er at ansøgningsprocessen er meget kortere, og chancen for at få bevilget lånet er også væsentlig højere. Selve processen for at få optaget lånet kan tage helt ned til 5 minutter, og penge kan blive overført til din konto den næste bankdag. Hos en bank er selve processen for at få udstedt et lån ret lang, og man skal samtidig stille sine private ejendele som sikkerhed. Netop det at man skal stille sine ejendele til sikkerhed når man stifter et lån hos banken, bringer os videre til den næste fordel ved at stifte et lån hos Leasy.

Alle de lån som du kan stifte igennem firmaet er lån uden sikkerhed, og dette vil sige at du ikke skal stille dit hus, din bil eller dine andre personlige ejendele til rådighed, hvis du går hen og ikke kan betale lånet tilbage. En helt anden ting er så, at du ikke behøver at fortælle Leasy præcis hvad du skal bruge pengene på, og bestemmer derfor selv hvad du går ud og køber.

Ligesom med alle andre låneudbydere, kræver Leasy også nogle oplysninger fra dig, og der bliver ligeledes stillet nogle krav til dig som person, for at de kan udstede et hurtig lån til dig.

For at kunne stifte et hurtig lån hos Leasy, skal du leve op til disse krav:

  • Du skal være fyldt 20 år

For at du skal kunne stifte et lån skal du være myndig, og fyldt 20 år. Hvis du er 19 år, og er tæt på at fylde år, kan der muligvis gøres en undtagelse.

  • Du må ikke være registreret i RKI

Leasy udsteder ikke lån til folk der er medlem af Ribers Kredit Information

Som du nok kan læse dig frem til, kræver det altså ikke er et meget for at kunne modtage et hurtig lån hos Leasy. I virkeligheden handler det bare om at smide en ansøgning på deres hjemmeside, skrive de få informationer som nu skal til og så afvente.

Leasy er en meget sikker, solid og billig løsning til et hurtig lån og vi herfra synes helt klart at du skal have dette firma med i dine overvejelser.

Hvis du ønsker at kontakte firmaet kan du se kontaktinformationerne her:
LEASY A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Skulle du være interesseret i at låne penge hos et andet firma, kan du se oversigten over hurtig lån som vi har lavet her.