Plutus lån

Har du behov for penge, men ønsker du ikke at skulle forklare din bank præcis hvad pengene skal bruges til? Med et lån hos Plutus kan du let og hurtigt hente et stort kontant beløb hjem, og firmaet er fuldstændig ligeglad med hvad du skal bruge pengene på. Du behøver derfor ikke at skulle forklare hvad du skal købe og dette kan for mange være rigtig dejligt. Lånefirmaet er en relativ ny låneudbyder, men har taget det danske marked med storm. Processen for at få et lån er dejlig kort og nem, og chancen for at blive godkendt er også høj.

Låneprocessen

På Plutus hjemmeside kan du nemt og hurtigt udfylde en ansøgning, hvor du selv bestemmer om du vil låne alt mellem 3.000 og 75.000 kr. Firmaet behandler din ansøgning rigtig hurtigt, og allerede samme dag kan de lånte penge være på vej mod din bankkonto. Noget som firmaet gør meget specielt er, at de ikke kræver at du kan dokumentere din indkomst, og dette kan for personer med meget varierende indkomst være en fordel.

Hos låneudbyderen skal du “underskrive” med NemID via din computer, og dette er ikke anderledes end at skulle logge ind på sin netbank. Alle de lån som Plutus udsteder, er lån uden sikkerhed, hvilket vil sige at du undgår at skulle stille dine personlige ejendele til rådighed, hvis du ikke kan betale de lånte penge tilbage.

Det er naturligvis klart at Plutus også skal bruge en række informationer om dig, men dette er ikke meget mere end din adresse, dit navn, CPR-nummer osv. så det er ikke fordi at du skal frem med hele din livshistorie. Det primære formål for Plutus ved at lave denne ‘undersøgelse’ af dig, er at finde ud af om du er kreditværdig. Der stilles nogle krav til dig, som skal overholdes og af disse er blandt andet:

Følgende krav skal overholdes:

  • Du skal være fyldt mindst 20 år

For at du skal kunne få et lån fra Plutus, skal du være fyldt mindst 20 år. Dette alderskrav er faktisk lavere end hos mange andre låneudbydere.

  • Du må ikke være registreret i RKI

Plutus stiller også det krav til dig, at du er kreditværdig, og er man medlem af RKI, vurdere de dig til ikke at være det.

Kravene for at modtage et lån hos Plutus er rimelig milde, og er ikke meget anderledes end hos de andre udbydere af samme slags hurtig lån

Hvis du ønsker at kontakte Plutus lån, kan du se deres informationer nedenfor:

Plutus ApS
Skindergade 15
1159 København
Tlf: 71 99 67 57

Hvis af en eller anden årsag ikke ønsker at låne hos Plutus, kan du se hvilke andre muligheder der er for hurtig lån, i vores hurtig låns oversigt.