Lån hos Vivus

Vivus er en relativ ny udbyder på det danske lånemarked, men dette gør dem overhovedet ikke til en dårligere låneudbyder end de andre som er på markedet. Firmaet er ejet af koncernen 4Finance Group, som med alle dets døtre selskaber (inklusiv Vivus) har udstedt over 1.2 millioner lån siden dets fødsel. Vivus tilbyder mange forskellige slags lån, og dette er alt lige fra smslån til kviklån. Vivus er som nævnt en ret ny udbyder, men dets hovedselskab er faktisk en af de største i hele norden, så du kan godt føle dig i trygge hænder, når du stifter et lån hos Vivus.

Vivus kan ofte ses i Tv-reklamerne, hvor de fortæller om deres billige og rentefrie lån. Ja, rentefrie lån. For Vivus tilbyder dig faktisk, hvis det er første gang du låner hos dem vel og mærket, at låne 4.000 kr. helt gratis. Når de siger helt gratis, jamen så er det faktisk helt gratis, for der er hverken renter eller oprettelsesgebyrer på lånet, og dette gør det jo netop rigtig attraktivt.

Firmaet har specialiseret sig i lidt mindre lån fra beløbet 100 kr. til op mod 6.000 kr. Disse lån ligger, sammenlignet med andre hurtig låns udbydere, i den lavere ende af skalaen. En anden ting som også skal bemærkes ved lånene er, at de skal betales tilbage indenfor 30 dage, så løbetiden over lånet er altså ikke lige så lang som de fleste andre af deres konkurrenters. En fordel ved dette er, at lånet ikke er ligeså dyrt, men en ulempe ved det er så også at man skal kunne betale det tilbage ret hurtigt hvis man vil slippe for gebyrer, og større renter.vivus laan

I og med at lånebeløbene som de udsteder er ret lave, og løbetiden ret kort, er selve låneprocessen hurtig og enkel, og der skal ikke ofte ikke bruges ret lang tid før du bliver bevilget. Desuden er lånene uden sikkerhed, og dette betyder at du ikke skal stille dine personlige ejendele som sikkerhed for lånet, hvilket man skal gøre hvis man låner pengene hos banken.

For at få udstedt lånet hos Vivus, skal du udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside. Efter dette er gjort, vil du modtage et svar på ansøgningen via. email eller SMS og er lånet blevet bevilget, kan du bruge pengene på lige hvad du vil.

Hos alle låneudbydere er der nogle krav som skal opfyldes før man kan få udstedt den ønskede mængde penge.

For at Vivus vil godkende din ansøgning skal disse krav i hvert fald være opfyldt:

  • Din alder skal være 20 år eller over

For at Vivus vil tage din låneansøgning i betragtning skal du være fyldt 20 år.

  • Du må ikke være medlem af RKI

Hvis du er medlemd af RIbers Kredit Information vil Vivus ikke udstede lån til dig.

  • Du skal have dansk CPR-nummer

For at Vivus vil udstede et lån til dig, skal du være dansk statsborger, og samtidig have et NemID

Som det også fremgår ovenfor, er de eneste krav der er til dig som lånemodtager, de gængse krav indenfor låneverden. Vivus er en udbyder som klart kan stoles på, og ønsker man et lån under 6000 kr., som man ved man kan betale tilbage indenfor den nærmeste fremtid, er Vivus et rigtig godt alternativ.

Firmaet kan findes på følgende adresse:

Vivus
4finance ApS
Vesterbrogade 124B 2. tv
1620 København V

Se eventuelt de andre lånemuligheder her: Hurtig lån.